, Newsy Orange

Dziś zmienia się Orange?

Te artykuły także cię zainteresują:

Popularne produkty:
  • Adam

To są oszusci.
    Bardzo utrudniają zarejestrowanie numeru (POP bez abonamentu ktory mam od 2002 roku ), najpierw nie chcieli przyjąć wniosku bez znajomosci PUK, gdy powiedzialem ze to wbrew przepisom, pracownik salonu wział moj dowód i karte SIM i zaczał wypełniać fromularz. Jednak za tydzien dostalem smsa ze wniosek jest źle wypełniony.

Nic mnie juz nie powstrzyma przed odejsciem z Orange POP,
    pisze tu specjalnie by zohydzić innym Orange, tyle nerwów (plus 2 wizyty w salonie) kosztowały mnie proste załatwienia w tej gów…. firmie, których i tak nie udało mi sie załatwić.

Jak tylko zarejestruje ten numer, wbrew ich utrudnieniom, przenosze numer. Nic wspolnego bo traktują ludzi jak głupków

• Klient

Sieć nie przyjazna klientowi-brak profesjonalizmu w BOK,ważne tylko podpisanie niekorzystnej umowy ale tylko dla użytkownika,reklamacje muszą być weryfikowane przez wyższe urzędy gdyż sieć nie uznaje ich zasadności bez względu na 100% winę operatora,w myśl zasady chcesz odzyskać środki złóż 2 odwołania-taryfy wyłudzające -należy uważnie czytać reg. ponieważ sieć nie stosuje się do niego.Bonusy to chwyt reklamowy-działają po wykorzystaniu pakietu podstawowego-nie polecam żadnej taryfy ,tym bardziej ofert na kartę-bo są obwarowane zapisami reg z których klient nie będzie zadowolony

• Mad Max

Orange to jakiś żart – żeby zarejestrować numer na kartę, musiałem jechać do „najbliższego” autoryzowanego salonu w W-wie – mimo że po drodze miałem trzy salony (w tym w mojej miejscowości). Ponadto w salonach nie ma jednej dostępnej do wszystkich salonów sieci, tylko wszystko wysyła się za pomocą faksów które i tak nie dochodzą, bo zmieniło się jakieś rozporządzenie u nich. A oferta – pożal się boże. Przeniosłem 4 numery do play – rachunki o 70% tańsze, zasięg o 100% lepszy.

• iikado

Mieszkam na granicy administracyjnej z Warszawą w Sulejówku,gdzie Orange zlikwidowała nadajnik i mając umowę na mobilny internet teraz nawet nie mogę nawet otworzyć na kompie mail’a. A tu epatują szybkością 42 Mb/s. Naciągają kolejnych a UKE na to nie reaguje. Tak okradać to mogą tylko w Polsce.Jesteśmy oszukiwani.

• W

Ja przeniosłem wszystkie 11 telefonów do Play. Miałem dość olewania mnie. Trzy telefony na kartę jak kolega wyżej nie wykorzystane kwoty a muszę koniecznie doładować. Abonenty – ciągle dzwonią, a jak coś proponują to dla kogoś ze stażem jest to oferta gorsza niż dla kogoś nowego. Telefony – sprzedają drożej niż w sklepie internetowym, klient ze stażem ma drożej niż ktoś nowy. Bonusy – darmowe minuty do orange i stacjonarne kiedyś tak było, że najpierw wykorzystujesz abonamentowe potem bonusy to chyba zmienili, ale żal został. Niewykorzystane minuty – kończysz umowę 2 letnią masz 300 – 400 min niewykorzystanych chcesz nową taryfę tańszą i minuty przepadają, zostają gdy zostawisz starą droższą. Czyli i tak w plecy. Wić co oni mogą zmienić, dla mnie nic ORANGE to dno. Gorąco nie polecam

• twk

Widać zaczyna być w Orange gorąco. Sam przeniosłem trzy numery do innego operatora – po 7 latach jedyne co mi zaoferowali to ciągłe nagabywanie przez telemarketerów i nowe idiotyczne taryfy, które nic nie wniosły oprócz jeszcze głupszych nazw.

• T

A co mają do zaoferowanie abionentom, którzy nie są gadułami?
    Mi starczy pół godziny miesięcznie, za to przydało by się kilkaset MB transferu w ramach taniego abonamentu.

• Martii

Orange to jakiś żart – niewiele osób pewnie o tym wie – ale mnie to ostatnio zaskoczyło jak POP zjadł mi ponad 50zł w momencie gdy nie doładowałem konta po upływie 5 dni od wygaśnięcia środków – dla mnie to zwyczajne złodziejstwo – oczywiście zapisane drobnym maczkiem w regulaminie. Wcześniej używałem Heyah i nigdy nie było czegoś takiego że pieniądze giną z powodu braku doładowania (chyba że karta traciła ważność to wiadomo jest odcinana od sieci – ale karta ważność ma sporo dłuższą niż największe nawet doładowanie). Teraz używam Play – nawet 5zł przedłuża mi ważność o rok – wspaniała wygoda – brak naciągactwa w postaci zmuszania do ciągłego doładowywania kiedy nie jestem w stanie zużyć środków na koncie.